The Handmaiden

Park Chan-Wook

met Kim Min-Hee, Kim Tae-Ri, HA Jung-woo, Cho Jin-woong

DI 14.03 2017 — 20:00

Een sensuele, knap gestileerde en heerlijk sardonische thriller.

Korea, de jaren 1930, tijdens de Japanse kolonisatie. Sookee, een jonge vrouw is aangenomen als dienstmeisje door Hideko, een rijke Japanse erfgename. Ze leven op een groot landgoed, afgesloten van de buitenwereld en in de macht van een tirannieke oom. Maar Sookee heeft een geheim. Met de hulp van een oplichter die zich uitgeeft voor een Japanse graaf, heeft ze plannen met Hideko…

Is The Handmaiden een historisch drama of eerder een erotisch getinte thriller? Zeker is: Park Chan-Wook levert opnieuw een meesterwerk af waarin hij al zijn stokpaardjes — liefde, lust, wraak, schuld en boete — opnieuw op een elegante manier berijdt. Volgens velen de beste Park Chan-Wook film sinds Oldboy (2003).

KR / 144’
Taal: Koreaans / Ondertitels: Nederlands

film € 6
filmkaart 5 + 1 gratis € 30
UiTPAS aan kansentarief € 1,5

Reserveren is aangeraden en kan bij voorkeur via het formulier op deze pagina of telefonisch op het nummer 053 70 97 73.

De filmkaart is persoonlijk.

 

De filmzaal in Netwerk is voorzien van een ringleidingsysteem dat gebruikt kan worden met hoortoestellen die een T-stand hebben of via een koptelefoontje, te verkrijgen aan de Netwerkbalie.

Reserveren


Reserveren is mogelijk tot 2u voor aanvang van de film.