Frantz

François Ozon

met Pierre Niney, Paula Beer, Cyrielle Clair

DI 21.03 2017 — 20:00

Een liefdevolle prent over het pijn van het vijandig zijn.

De Eerste Wereldoorlog is afgelopen. In een klein Duits stadje bezoekt Anna elke dag het graf van haar verloofde, die sneuvelde aan het front in Frankrijk. Op een dag merkt ze een Fransman op, Adrien, die net als zij, bloemen op dit graf legt, en wiens aanwezigheid zo kort na de Duitse nederlaag verhit de gemoederen in de stad.

Met Frantz heeft de Franse regisseur François Ozon (5×2, Sous le sable, Swimming Pool) eindelijk weer een echt goede en geïnspireerde film afgeleverd met in de hoofdrol een fantastische te ontdekken Paula Beer. Ozon zijn eerste zwart-wit prent, dan nog hoofdzakelijk in het Duits, is een film met een pacifistische boodschap waar de wereld meer dan ooit nood aan heeft.

FR / 114’
Taal: Frans / Ondertitels: Nederlands

film € 6
filmkaart 5 + 1 gratis € 30
UiTPAS aan kansentarief € 1,5

Reserveren is aangeraden en kan bij voorkeur via het formulier op deze pagina of telefonisch op het nummer 053 70 97 73.

De filmkaart is persoonlijk.

 

De filmzaal in Netwerk is voorzien van een ringleidingsysteem dat gebruikt kan worden met hoortoestellen die een T-stand hebben of via een koptelefoontje, te verkrijgen aan de Netwerkbalie.

Reserveren


Reserveren is mogelijk tot 2u voor aanvang van de film.