Le passé devant nous

Nathalie Teirlinck

met Evelyne Brochu, Eriq Ebouaney, Johan Leysen, Véronique Seghers, Zuri François, Arieh Worthalter

DI 25.04 2017 — 20:00

Wanneer haar ex-vriend omkomt in een auto-ongeval, wordt Alice onverwacht geconfronteerd met haar zesjarig zoontje dat ze bij de geboorte achterliet. Zijn aanwezigheid bedreigt niet alleen haar routineuze bestaan als luxe-escorte maar legt ook sterk onderdrukte emoties bloot. Twijfel slaat opnieuw toe. Slaagt ze er na de vele verloren jaren deze keer wel in om een moeder voor hem te zijn?
 
‘Le Passé devant Nous’ vertelt het ontroerende maar hartverwarmende verhaal van Alice en Robin. Verdeeld tussen de angst voor intimiteit en het verlangen naar geborgenheid probeert Alice haar rol als ouder op te nemen. Maar wat betekent een bloedband zonder gedeeld verleden? Kan liefde angst overwinnen?
Een diepmenselijk portret over twee verloren zielen, over het ontwrichtende maar ook tedere gevecht elkaar en zichzelf terug te vinden.

BE/NL/DK/FR / 110’
Taal: Frans / Ondertitels: Nederlands

film € 6
filmkaart 5 + 1 gratis € 30
UiTPAS aan kansentarief € 1,5

Reserveren is aangeraden en kan bij voorkeur via het formulier op deze pagina of telefonisch op het nummer 053 70 97 73.

De filmkaart is persoonlijk.

 

De filmzaal in Netwerk is voorzien van een ringleidingsysteem dat gebruikt kan worden met hoortoestellen die een T-stand hebben of via een koptelefoontje, te verkrijgen aan de Netwerkbalie.

Reserveren


Reserveren is mogelijk tot 2u voor aanvang van de film.